The Studio

Rådgivning

Når det kommer til at varetage din virksomheds image udadtil, kan markedet være enormt svært at navigere rundt i. Vi tilbyder dig at hjælpe dig og din virksomhed ind på markedet gennem kommunikationsrådgivning – uanset om du er vores nuværende klient eller en potentiel kunde, der har målsætning og ambitioner som fokus. Vi tilbyder rådgivning inden for områderne branding – digitalt såvel som print – og videreudvikling af din virksomhed. Vores rådgivning bærer præg af, at vi lytter meget til hvad vores klienter har at sige og derefter kommer vi med vores feedback og eventuelle løsninger. Vi tilbyder altså rådgivning indenfor:

– Analyse af din virksomhed
– Ideation og visualisering

– Digitale løsninger og printløsninger
– Videreudvikling af din virksomhed i fremtiden

BigSheep Studio Consulting

Interaktivitet

Vi elsker at udvikle hjemmesider og applikationer, hvis elementer interagerer nemt med brugerne og dermed resulterer i en bedre brugeroplevelse. Derfor fokuserer vi meget på brugeroplevelsen ved at implementere principperne fra UX og så holder vi et skarpt øje med nutidens trends inden for dette felt.

– UI/UX Design
– Rapid Prototypes
– Responsivt Design
– Visuel kommunikation

BigSheep Studio - Interactivity
BigSheep Studio - Branding

Branding

I takt med, vi ønsker at gøre vores klienters branding endnu skarpere, tilbyder vi dem produkter, der visuelt gør dem helt unikke inden for deres specifikke branche. Vores arbejdstilgang er en flydende proces og vi udvikler vores designs fra a til å ved hjælp af research, løbende evalueringer, brainstorming med vores kunder og kreativ tænkning.

– Logo Design
– Brand Guidelines
– Markedsføringsmateriale
– Visuelle Elementer

Udvikling

I vores teknologiske tidsalder er det yderst vigtig at holde sin virksomhed relevant og opdateret, når det kommer til at etablere og udvikle sig i den digitale verden. Vi sørger for, at vores klienter modtager et resultat, der imødekommer deres ønsker og behov samt, at produkterne rent trend- og tidsmæssigt holder sig relevante.

– Hjemmesider
– Webapplikationer
– Simple mobilapplikationer

BigSheep Studio - Development
BigSheep Studio - Motion Graphic

Motion Grafik

I sidste ende ønsker vores kunder at brænde igennem på diverse medier. Èn af måderne at imødekomme dette på er via ”motion graphics” – dvs. grafik i form af video. Vi tilbyder vores klienter øjnefaldende indhold og gennemtænkt visuel kommunikation, der sørger for, at netop ønsket at brænde igennem bliver mødt.

– Reklamevidoer
– Informerende videoer
– Infografik materiale

Send os en besked

Studio